Sunday, April 10, 2016

Brooklyn Daily - Photo Blog (Бруклин)

Di Fara Pizza is a pizzeria located at 1424 Avenue J in the #Midwood section of #Brooklyn, New York City. Situated between East 14th and East 15th Streets, the #restaurant has been owned and operated by Domenico #DeMarco since 1964. It is widely regarded as one of the best pizzerias in New York City. Di Fara has been labeled the
Di Fara Pizza is a pizzeria located at 1424 Avenue J in the #Midwood section of #Brooklyn, New York City. Situated between East 14th and East 15th Streets, the #restaurant has been owned and operated by Domenico #DeMarco since 1964. It is widely regarded as one of the best pizzerias in New York City. Di Fara has been labeled the "Best... pizza in New York" several times by many publications, including New York and the online publication Serious Eats.The New York Times called the restaurant "one of the most acclaimed and sought-after #pizza shops in New York City". In 2011, #Zagat's gave the restaurant the top pizza restaurant food rating in New York City, and in 2013, Frommer's called its pizza "the Best Hand-Made Pizza in New York City". Chef Anthony Bourdain has called the restaurant's pizza "the best of the best." (source: http://ift.tt/1Yo7dWS) Проходил сегодня мимо одной из самых известных пиццерий Бруклина и не удержался, чтобы не запечатлеть это весьма внешне неприглядное место в своей ленте. Эта пиццерия работает больше 50-ти лет и многократно была названа лучшей по версии Нью Йорк Таймс и Загат (дегустаторы от этой конторы шнорают по местам общепита, пробуя еду, а потом критикуют). Пиццерия занимает маленький уголок возле станции метро. Хозяин и по совместительству хранитель рецепта теста и соуса до сих пор стоит на кухне и размазывает соус по тончайшим слоям теста, после чего ассистент ловко вбрасывает это в печь до момента полной готовки этого произведения кулинарного искусства. Заведение настолько маленькое и перекошенное, что народ толпится внутри только, чтобы сделать заказ, отдать деньги и забрать пиццу. Здесь всё по старинке, включая кассовый аппарат и отсутствие приёма кредиток (только наличка). Народ толпится снаружи (сегодня мало совсем народу снаружи, да и потом, это не Grimaldis пиццерия, где очередь огибает здание, уходя бесконечность). Короче, будете в этих краях на Ave J, загляните в эту пиццерию. Вкус спицфицский (А.Райкин) #nyctalk #nyctalks #difara #nyc #ny #пиццерия #пицца #grimaldis

No comments:

Post a Comment

Работа в Нью Йорке